info@cantika.lt +370 618 60228
Vilnius, Šv.Ignoto g. 5-14. Vidinis kiemelis

AGATO IR LAVOS APYRANKĖ (18 cm. riešui)

AGATO IR LAVOS APYRANKĖ (18 cm. riešui)

32.00

Daug metų kristalai – neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ilgus metus jais netikėjau, bet ateina gyvenime momentas, kai netikėti tiesiog nebegali. Kiekvienas akmuo turi savo energiją, paskirtį, misiją. Cantikoje galite rasti tik tuos kristalus, kurie ilgą laiką yra mano gyvenime ir kurių kalbą aš išgirdau.

Kristalų dydis 10 mm.

Liko 1

Produkto kodas: 1001970 Kategorijos: , ,

Loading...

Barcode:

Aprašymas

Pagrindinė agato tema – harmonija. Ji pasiekiama per jo sugebėjimą subalansuoti emocinį ir mentalinį kūnus. Būtent todėl jis labai pagrįstai vadinamas sėkmės, gerovės ir sveikatos akmeniu.

Jis stiprina logišką, racionalų mąstymą, todėl tuo pačiu patys galite analizuoti problemas ir jų priežastis – dėl ko jos atsirado. Jis padeda nesudėtingai ir greitai išspręsti problemas. Agatas pagerina susikaupimą, padeda įveikti išsiblaškymą. Su šiuo akmeniu lengviau gydyti emocines giminės traumas. Agatas palaiko pusiausvyrą tarp In ir Jan energijų, fizinio ir emocinio, intelektualinio ir eterinio kūnų. Šis puikus “įžeminantis” akmuo taip pat centruoja ir stabilizuoja fizinio kūno energiją. Puiki priemonė dvaisniam augimui, nesuvokiamų dalykų suvokimui ir vidiniam stabilumui pasiekti.

Lava yra apie transformaciją ir atsinaujinimą, skatina ryžtą ir drąsą. Susijęs su pirma čakra, lavos akmuo padeda jaustis saugiai ir susijungti su aplinkos energija. Naudojamas meditacijose, jis padeda susikoncentruoti ir pasiekti dvasinę pažangą.